Här kan ni göra er bekanta med våra Greyhounds

För tillfället

är allt lugnt. Spöket gjorde en nertrappning på medicinen förra veckan och får gå på samma dos denna veckan sedan blir det ytterligare nertrappning till var annan dag nästa vecka. Hur hon mår? Jo nu tycker jag hon är som vanligt igen kiss busig och lika charmerande hon alltid brukar vara.

Hon är mycket noga med att hon ska få följa med på prommenaden med dom andra tjejerna, hon står först ute vid dörren när det är dax att gå ut och tränger sig förre alla så hon är säker på att man inte ska ändra sig i sista minuten och sen så går hon sina 6 km utan tillstymmelse att tycka det är jobbigt allt är bara roligt laughing det är Spöket det. Hundgården har hon också börjat vistas i igen så nu trivs lill tjejen när allt kommit tillbaka till vanliga rutiner.

Detta är verkligen underbart att allt gått så bra och att hon inte fått några bakslag för det kan man tydligen få vid nertrappningen av Cortisonet, nu håller vi tummarna för att allt fortsätter gå så här bra.

Det var allt för denna gången självklart kommer vi tillbaka snart igen, hoppas ni också gör det. Ha det bra tills vi höres igen

Tjillevippen så länge 0/

 

 

19 Jan 2021

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)