Här kan ni göra er bekanta med våra Greyhounds

Hundarna

 Namn: Quliqa Trix
 Kallas: Trix
 Reg.Nr:           SE20304/2016
 Född:  2016-02-15
 Ras: Greyhound
 Undan: Slippery Babs
 Efter: Vans Viking
 Ägare: Jeanette Rosberg

 

| Bilder | Stamtavla

Trix var vägen tillbaka till hundkappen, efter 3 års upphåll så kom denna lilla underbara tjejen och verkligen gjorde återkomsten till Jubel. Hennes vinnarskalle var inte att leka med, det fanns hundägare som trodde deras hund vunnit innan mållinjen och Trix var 2 hundlängder bakom när hon la i en ny växel och norpade vinsten med en halv hundlängd :). Trix lever självklart inte på banan hemma är hon verkligen en otrolig ljuvlig soffpotatis, hon må vara av modell mindre men fyller lätt upp en soffa :). Hon har vid åren blivit lite lugnare men har inget emot ett bus race både inne och ute :) Hon har dessutom visat sig vara en helt underbar mamma som fostrar sina barn med förstånd och delar verkligen med sig av sin självsäkerhet

Trix är Ögonlyst UA - 2021-03-03

 


 

 

 Namn: Davantis Dibaba
 Kallas: Spöket
 Reg.Nr:           SE48311/2019
 Född:  2019-07-13
 Ras: Greyhound
 Undan: Madame
 Efter: Bellymac Best
 Ägare: Jeanette Rosberg

 

| Bilder | Stamtavla

Spöket är lugnet själv,alltid lika snäll inte direkt den som tar för sig utan anpassar sig till alla andra. 2021 fick hon sin tävlingslicens under SM veckan och hann tävla 6 lopp. Nu ser vi framemot 2022 då vi hoppas hon utvecklats lite och förhoppningsvis kommer hon på att Vintern är bra att ha sin löp period :)

 


 

 Namn: Scanian Dogs Na-La
 Kallas: Nala
 Reg.Nr:           SE50284/2021
 Född:  2021-06-29
 Ras: Greyhound
 Undan: Quliqa Trix
 Efter: OhMyGod 
 Ägare: Jeanette Rosberg

 

| Bilder | Stamtavla

Nala är Trix förstfödda avkomma, en tjej med skinn på näsan hon vet ordagrant vad hon vill. Nala har sedan första stund hon träffade Spöket avgudat henne och gör allt för att inte Spöket ska missa henne.


 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)